Här kan Du få evenemangstips, reportage, röster från bygden, sura gubbar och glada inslag. Dessutom sänder vi magasin på Finska, Polska, Spanska samt Kurdiska/Persiska, allt för att nå så många lyssnare som möjligt.

Vi bjuder även på musik för de flesta smaker såsom country, blues, klassiskt, jazz, 60- 70-tal, dans och disco. Icke att förglömma Kalle Släts ljudspår från förr, som bjuder på riktigt ”repiga” rariteter.

Vill du lyssna på något tidigare sänt program har vi ett lätthanterligt arkiv där de flesta program är tillgängliga.

Lyssna gärna direkt från hemsidan (klicka på LYSSNA LIVE ikonen till höger) eller appen.

• michael

SOMMAREN ÄR HÄR....
och med den stundar semester och lata dagar, även för oss på Radio Botkyrka.
Måndagen den 26 juni startar vi vår sommarslinga. Detta innebär att den sedvanliga programtablån utgår.

Med undantag för direktsändning från Almedalen 6-7 juli.

Däremot bjuder vi på gamla och nya programinslag blandat med den bästa musiken för alla smaker.
Vi kommer tillbaka den 14 augusti utvilade och fulla av energi.

Vi önskar alla våra goa lyssnare
EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR
tillsammans med oss på Radio Botkyrka

:: Nu på Radio Botkyrka:

Sommarslinga med Gott och Blandat till 14 augusti.

Lyssna Live

GÖR REKLAM VIA OSS

Är Du egen företagare, förening eller dyl. har du här chansen att marknadsföra Er via oss, genom reklamspottar.
Det är både billigare och effektivare med reklam via radio.
Är du intresserad ring redaktion på tel 08-50568360 vardagar mellan 9.00-12.00.