Om oss

Radio Botkyrka 91,6 är en ideell förening. Vi har funnits – i full skala – sedan 2011. Föreningen finansieras via medlemskap (fan club) och reklam.

Vår ambition är att ge framför allt Botkyrkas invånare information om vad som händer i kommunen genom evenemangstips, reportage mm. Dessutom har vi program på finska, kurdiska, spanska och polska magasinprogram.

Eftersom vi är under ständig utveckling är Du naturligtvis välkommen med tips och idéer som vi bör ta upp eller saknas i våra sändningar. Alla förslag är välkomna, så ring oss gärna på tel. 08-50568360 eller maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mellan de fasta programmen bjuder vi på lättsam musik och repris på tidigare sända special-/extraprogram. Vi försöker nå alla lyssnarkategorier med countryprogram, klassiskt, gamla örhängen mm.

Sedan 2013 hörs vi även över webben, så antal lyssnare har därmed utökats dramatiskt. Radio Botkyrka 91.6 når ca 1 miljon lyssnare (förutom webben) varav ca 2-3 % stadiga ”fans”.

:: Nu på Radio Botkyrka: Pausmusik
:: Från 06:00:
Vakna med Radio Botkyrka - Vi mjukstartar dagen med lite gott och blandat fram till kl. 10.00

GÖR REKLAM VIA OSS

Är Du egen företagare, förening eller dyl. har du här chansen att marknadsföra Er via oss, genom reklamspottar.
Det är både billigare och effektivare med reklam via radio.
Är du intresserad ring redaktion på tel 08-50568360 vardagar mellan 9.00-12.00.