Stöd Din lokala radiostation.
Betala medlemsavgiften och bli medlem i Radio Botkyrkas Fun Club!

Radio Botkyrka bedrivs ideellt. Stöd Din lokala radiostation. Genom Ditt medlemskap i vår Fun Club stödjer Du vår verksamhet så vi kan leva vidare. Årskostnaden för medlemskapet är endast 100:-. När vi har fått medlemsavgiften skickar vi en liten gåva som tack för Ditt stöd. Du har även möjlighet att vara med och sända Egna program, utbildning får Du av oss.

Årskostnaden för medlemskapet är 100:-

Betalning sker enkelt och säkert med Payson - Sveriges ledande tjänst för säkra nätbetalningar.

Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.
Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Paysons betalsida aktiveras då du du klickar på paysonknappen nedan.