Sjutti-Sjutti, onsdagar kl 13.00

Sjutti-Sjutti, onsdagar kl 13.00

”Om du ställer en dum fråga riskerar du att uppfattas som dum i fem minuter. Om du aldrig ställer frågor riskerar du att vara dum hela livet.”

Sjutti-sjutti betyder 70% tal och 70% musik. Hur går det ihop? – Jo men så ser väl livspusslet ut för de flesta? Mikael brinner för det lokala samhället, musiken, kulturen och projekten.

Mikael undersöker om det finns ytterligare vinklar i de nyheter som förmedlas via de ”etablerade” medierna. Ibland blir det plumpt och ibland känns samtalet nästan logiskt och uppseendeväckande. Mikael gör inga anspråk på att vara rätt och korrekt, utan ger sig hellre ut i kreativa spekulationer och resonemang som ändå kan kännas aktuella och tänkvärda. Ibland kan till och med ett visst underhållningsvärde uppnås. Likt Dr Jekyll och Mr Hyde kastar han sig med trovärdighet mellan satir, pappahumor, poesi, diplomati och expertis.

Musik är ett naturligt inslag som passar in och bidrar till att rama in temat för programmet. Musiken oftast svensktextade och berättande, allra helst med artister från kommunen.

Mikael är uppvuxen i Tumba och Uttran, grundare och frontfigur för pop- protest- och visorkestern Trabbant. Samhällsengagerad låtskrivare med poetiska inslag i spännande mix av känslosamma ämnen. Ibland kan antydan till sarkasm och rättframhet noteras av den uppmärksamme lyssnaren.

Mikael är även videomakare. Är du artist och behöver hjälp att promota din orkester med en video så hjälper Mikael till. Är du företagare som vill puffa för din idé eller produkt så hjälper han till med stort engagemang. Behöver du snabbt en enkel hemsida som denna, eller rent av en e-handelslösning så är det självklart att han fixart.

Med ett förflutet som prisbelönad företags- kommunikationskonsult och copywriter är intresset stort för det lokala näringslivet och entreprenörsskapet. Mikaels måtto är  ”In med konstnärerna i styrelserna”

Skicka din musik, pressrelease eller tips till mikael@radiobotkyrka.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *