Skivor till Kaffet – Håkan Esterling

Skivor till Kaffet – Håkan Esterling

Snart startar andra säsongen i vår programserie ”Skivor till kaffet” här på Radio Botkyrka.

”Skivor till kaffet” heter programmet där Håkan Esterling och Leif Backström spisar musik efter önskemål. Programmet är en gammal idé från Bertil Perrolfs tid på Sveriges Radio. Herrarna Håkan och Leif besöker arbetsplatser, föreningar, äldreboenden och andra trevliga mötesplatser runt om i hela kommunen.

Härliga minnen och berättelser

Det blir helt spontana möten och allt kan hända. Människor träffas, tar en god kopp kaffe, kanske en tårtbit därtill och till kaffet önskar gäster och ansvariga musik som spelas upp och sänds i Radio Botkyrka 91,6. Håkan intervjuar ansvariga personer som får presentera föreningen, boendet eller den mötesplats vi besöker. Även de kaffedrickande gästerna intervjuas och ibland får vi får höra gäster berätta fantastiska händelser och minnen. Alla samtal är lika roliga och fina. Det är alltid med spänning vi tar emot gästernas önskningar  musikönskningar, ibland riktigt udda och ovanliga.

Boka ett ”Skivor till kaffet” med Håkan

Håkan är en engagerad person som bland annat sitter med i styrelsen i Förbundet för hjärt och lung i Botkyrka Salem, Han är även ordförande i  kulturföreningen som anordnar sopplunchkonserter, julkonserter och teaterresor. samt ledamot i Radio Botkyrka.
Just nu planerar Håkan för kommande säsong. Önskar du, dina kollegor och gäster anordna ett skivor-till-kaffet-program så kommer vi gärna. Kontakta oss redaktionen@radiobotkyrka.se

Tidigare sändningar av Skivor till kaffet:

  • PRO Tullinge/BJK/Botkyrka kommun Seniorveckan 21 september 2022
  • PRO Norra Botkyrka 28 september 2022
  • Riksförbundet HjärtLung Botkyrka-Salem 5 oktober 2022
  • Mötesplats Tumba 12 oktober 2022
  • Mötesplats Grödinge 19 oktober 2022
  • Kultur Fritid Botkyrka kommun 26 oktober 2022
  • Grannstöd och Grannsamverkan i Botkyrka   2 november 2022
  • PRO Tumba  9 november 2022

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *