Bli reporter eller programledare hos oss

Bli reporter eller programledare hos oss

Radio Botkyrka satsar för framtiden och söker dig som vill vara med att göra Radio Botkyrka ännu bättre. Idag har vi många duktiga programledare som kan nästan allt om musik. De hittar fram både de mest udda låtarna men även de populära och allt däremellan.

Nu vill vi bredda vårt programutbud med fler talreportage. Du får gärna vara specialiserad inom något ämne eller vara generell och intresserad av att identifiera och följa händelser inom kommunen. Du behöver inte vara rutinerad inom radio eller journalistik. Vi som är sänder idag är eldsjälar med genuint intresse inom våra respektive ämnen, vi är något sånär vältaliga, engagerade och vi jobbar ideellt.

Vi tror att ämnen som till exempel kost och hälsa, lokala näringslivet, idrott, kultur kan bidra till att bredda vårt programutbud och därmed ytterligare höja lyssnarupplevelsen. Vi söker inte personer med specifik ålder, härkomst, kön eller andra begränsande kategoriseringar. Dock skulle givetvis en och annan kvinnlig röst berika.

Känner du dig manad eller känner du någon som kan vara intresserad av att jobba ideellt med radio? Kontakta Mikael Christensen som är rekryteringsansvarig så undersöker vi tillsammans om möjligheterna att samarbeta.

mikael@radiobotkyrka.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *