Vill du få dina foton publicerade hos oss?

Vill du få dina foton publicerade hos oss?

Radio Botkyrka 91,6 ska spegla Botkyrka kommun både via våra program och via vår hemsida. Därför skulle vi bli glada om du vill bidra med en eller fler bilder som representerar Botkyrka kommun på ett positivt och spännande sätt.

I så fall, maila dina botkyrkabilder till oss. Beskriv gärna när, var och även i vilket sammanhang bilden är tagen. Du kanske har en hel berättelse att bifoga. Delge den oss gärna.

Vi tar tacksamt emot både nya och äldre. Skriv då ditt (fotografens) namn.  Din bild panerar vi att publicera på hemsidan, i sociala medier, samt i eventuella broschyrer och trycksaker.

Bilderna bör vara med hög kvalitet (ovan bild är en bildbyråbild). Mobilers kameror bukar fungera utmärkt som kamera. Ibland kan vi behöva beskära bilderna så att de passar för tänkt ändamål, givetvis med respekt för dina intentioner. Detta behöver du godkänna. Vid publicering av dina bilder namnger vi dig förstås. Dela gärna vår önskan till vänner som du vet är intresserad av fotograferande och av Botkyrka.

Skicka in dina botkyrkabilder till oss

Maila dina bilder till redaktion@radiobotkyrka.se

Tack på förhand

Redaktionen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *