Ta en rundtur på vår nya hemsida

Ta en rundtur på vår nya hemsida

Välkommen till vår nya hemsida, startversionen. Som du märker har sidan även en ny adress. Numer är det radiobotkyrka.se som gäller. Det är vi väldigt glada för. Den gamla sidan (radiobotkyrka.nu) kommer avaktiveras och pekas hit.

Vår nya hemsida är en av flera delmål i vårt spännande utvecklingsarbete. Den blir navet för vår verksamhet. Här kan du lyssna på våra pågående sändningar. Och på lite sikt planerar vi att skapa ett arkiv för utvalda tidigare sända program.

Här kan du även bekanta dig lite med oss, våra aktuella program och programledare. Du kan komma i kontakt med oss, ställa frågor, tipsa oss om händelser eller komma med idéer om inslag och program.

Blivande radioreporter?

Utöver ny hemsida putsar vi även på både sändningskvalitet och programinnehåll. Bland annat söker vi nya blivande reportrar och programledare som kan vidga programutbudet med nya intressanta ämnen. Det kan du läsa mer om här.

Bidra med foton från Botkyrka

Och naturligtvis vill vi att hemsidan ska kännas Botkyrka. Hjälp oss att göra detta genom att skicka in bilder från nu och förr med roliga, spännande bilder från vår kommun.

Ja det var allt just nu. Hemsidan är på plats, men den blir ju aldrig färdig och ska väl aldrig bli. Naturligtvis kommer du hitta lite fel. Då är du välkommen att meddela oss.  Så exakt! Hemsidan är lös. Sprid till den ovänner, vänner, kollegor och bekanta.

Välkommen på en rundtur, Ulla, Leif och Mikael

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *