God Fortsättning på det nya året 2020 önskar vi er alla lyssnare!! Vi hälsar er lyssnare varmt välkomna tillbaka efter vårt juluppehåll. För att se vad vi sänder för program, gå in på fliken "Programtablå". Vill du bli en av oss på Radio Botkyrka, så är du välkommen att skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och skriv och berätta om dig själv så hör vi av oss om vi tycker att det låter intressant!!

:: Nu på Radio Botkyrka:
Ljudspår från förr - Nostalgistund från stenkakor till örhängen, under regi av Kalle Slät.
:: Från 15:00:
Sura gubbar - Ett gäng griniga gubbar kommenterar veckans orättvisor mm. under ledning av Björn Adelly.

GÖR REKLAM VIA OSS

Är Du egen företagare, förening eller dyl. har du här chansen att marknadsföra Er via oss, genom reklamspottar.
Det är både billigare och effektivare med reklam via radio.
Är du intresserad ring redaktion på tel 08-50568360 vardagar mellan 9.00-12.00.

BLI MEDLEM I VÅR FUN CLUB