Om oss

Precis som företag, organisationer, föreningar och privatpersoner vinner även vi på Radio Botkyrka på att ha formulerat en vision. Det vill säga en mental bild i både huvud och hjärta av vad eller vem man vill vara, nu och i framtiden.

Ju tydligare en sådan bild är desto tydligare blir vägen att för oss medarbetare på Radio Botkyrka att definiera och navigera i. Med en vision väl förankrad kan vi enklare identifiera, bedöma och besluta om delmål, idéer, uppslag, förslag, erbjudanden passar in i visionen och därmed handla konsekvent framåt.

Radio Botkyrkas vision

Vi på Radio Botkyrka bygger nu vidare på den vision vi hade när vi startade Radio Botkyrka 2011. Våra program ska utöver att vara ett gott sällskap för lyssnaren erbjuda en trevlig och uppdaterad mötes- och informationsplattform. En plattform för boende- yrkes- och föreningsverksamma, företagare/entreprenörer, aktörer inom samhällsservice, idrott och kulturutövare samt för potentiellt nya besökare och boende Botkyrka kommun. Vem av ovan du än identifierar dig med så lever vi alla i synergi med varandra. Det är vi som utgör samhället.

Tillsammans skapar vi vår framgång

Radio Botkyrka vill vara med att visualisera, formulera, uppleva, hylla, lyfta fram, kritisera, granska vårt gemensamma samhälles funktionalitet. Vi tänker, att genom att skapa radioprogram av och med vanliga människor, experter, humorister och haverister bidrar vi till samhällsbygget. Ja det låte kanske lite flummigt, men det får visioner göra.  När vi ser varandra som viktiga komponenter i samhälsbygget skapar vi en vi-känsla och med den kommer tryggheten, inspirationen, livsglädjen, passionen och mötena.

Var med och bygg Botkyrkas nya radiokanal

Med våra nuvarande och kommande radioprogram och pratämnen vill vi hjälpa till att lyfta fram, uppmärksamma och låta vanliga och ännu hellre, ovanliga människor komma till tals. Vi vill visa uppskattning, väcka förundran över människor, platser, verksamheter, händelser, evenemang och situationer i Botkyrka kommun. Och du är bjuden att delta genom att tipsa oss, jobba hos oss, sponsra oss, annonsera hos oss, sprida ordet om oss.

 

Välkommen till Radio Botkyrka

Mikael, Leif och Ulla