Tipsa redaktionen

Tipsa oss gärna om något spännande evenemang, om ny musik, om händelser i kommunen. Vi är intresserade av spännande projekt, om kommande teater- eller musikföreställning, kanske en bilutställning?

Eller om du har öppnat ett nytt Café eller en boxningsklubb, uppfunnit en ny häftig mackapär i ditt företag. Ja allt är ju intressant bara det presenteras på ett spännande sätt.

Kanske är det något annat som gnager som du har velat berätta länge. Du kanske har en programidé, skaffat katt, byggt om din cykel, stört dig på något eller sitter på annan spännande information. Är du bara glad över någonting och vill smitta av dig så skriv till oss och berätta.

Tipsa redaktionen genom att fylla i nedanstående formulär så kontaktar vi dig om vi ser att vi kan hitta på något spännande med ditt uppslag.

I meddelandeformuläret nederst berättar du vad ditt tips handlar om, berätta i vilken kommundel händelsen utspelar sig. Vid behov skriv även en specifik adress, tidpunkt, en länk och annan viktig information.